Hallå go' vänner!

Bloggen har legat i dvala, vilket har varit högst nödvändigt för er som undrar, eftersom att det inte händer någonting intressant över huvudtaget under november-december månad. Dessutom har ju jag inte vågat uttala mig om framtiden eftersom att vi funderat så mycket fram och tillbaka på hur vi ska gå vidare med hästarna (sälja Fille, inte sälja Fille...). Även om jag inte ännu känner att jag nått min perfekta lösning så börjar det klarna för mig.
 
Jag tror - i nuläget - att det blir så att Fille blir kvar. Vi ska tävla nationell dressyr och göra en kür och när vi hinner åka på våra favorit-fälttävlan (Mantorp, Hofors, Ljuslingsbacken). Vi letar efter häst att låna och jag har haft en del erbjudanden och varit och kollat på ett par hästar, men än så länge har ingenting lett längre än så. Det har varit allt från dressyr, till hoppning, till fälttävlan och allt från projekt till erfarna hästar.
 
Under tiden har ponnyerna gått på halvfart, och Fille hade en total-vila under slutet på höstterminen. Det tror jag att han behövde (definitivt förtjänade han det). Nu rullar vi igång så smått igen och har redan sett ut vår första tävling 2015. Jag har alltid tyckt om Trolldal och Katrineholms RF så valet landade på deras tävling 1 februari. Lady ska få åka med och gå ett program också!! :-) Den gamla damen kommer nog vara extatisk över att få se något annat än samma gamla vanliga "hemma". Lady går Lagtävlansprogrammet (alltså inte FEI utan allsvenskan) och Fille går både det och LA:P1.
 
Det var roligt att titta in på bloggen. Dess framtid är väl också lite osäker, antar jag, jag och Patricia får snacka ihop oss. Hon har förresten något jättespännande att berätta om vi nu kommer tillbaka på bloggen igen :-)
 
 
 
 
Kram,
Anna (och säkert Patricia fast hon inte vet om det. Haha!)