Dressyrtävlingar!

Sen sist jag skrev har vi åkt på två dressyrtävlingar, en regional i Högbo 26/1 där vi startade LA:P1 och FEI Inledande och en regional/nationell 2/2 i Mariestad där vi startade LA:P1 och FEI Lagtävlan. Tänkte bara uppdatera er lite på hur det gick!
 
Jag är rätt nöjd med Högbo, men inser i efterhand - det fanns inte så mycket jag kunde göra åt det när vi redan var där i och för sig - att jag skulle satsat lite mindre i LA:P1an. Jag drog järnet i travökningar och gjorde mitt bästa (han var fortfarande lite rak i skolorna men det var ett bra program annars för att vara oss) vilket gav oss samma % (64,211) som i Botkyrka, men denna gången resulterade det i en tredjeplacering. Underlaget i Högbo var väldigt hårt, inte minst på framridningen, men jag tror att trots att jag inte rider fram så länge tog det en hel del på Filles mjukhet och svikt i steget att köra hårt i första klassen och sen gå in och göra en FEI på lång bana med alla kilometerökningar. FEIn var ändå rätt ok, någon miss men det jag brukar vara dålig på fixade jag väldigt bra istället (SKRITTPIRUETTER... ;-) ) 60,25% allt som allt.
 
Mariestad gick helt okej. Fille kändes betydligt bättre än i Högbo (underlaget kanske?) men av någon anledning var jag tvungen att stå för alla missar bara därför, LA:P1 blev 63,något%. Jag bättrade mig från LA:P1 till FEIn, där red jag lite bättre. Det var knappt några missar, men allt som vi gör bra på träning gjorde vi bara dugligt så det blev 60,6% eller något sånt.
 
3 fina bilder från FEI Lagtävlan i Mariestad:
 
Kram!/Anna