Gårdagen!

Hejsan! Igår så red jag ut en sväng med Rebecca bara. Har inte mått så bra senaste dagarna, så det fick räcka. Vi red till Nynäs Gods och galopperade lite. Jättemysigt! Och nu börjar designen komma i ordning! Headrarna, bakrunden osv är klara, det är bara kodning + animera kvar. Sen så är det klart och den kommer förhoppningsvis upp ikväll eller imorgon! En liten bild från gårdagen! Förlåt om inlägget är rörigt, skriver från mobilen.. Och Sverige ligger tvåa i EM! Heja!/ Patricia

Dagens träning

Idag var Fille och jag ute på stubben och latjade lite. Jag bestämde mig för att stå upp under hela passet och träna min sits, vilket resulterade i att mina vader krampade så jag fick sätta mig ner när Fille fick en vilopaus haha. Hmm, undrar om jag borde träna lite mer... Sen sprang vi ett par varv runt hela åkern, vilket borde vara åtminståne 1800 meter eller liknande, så som en p90bana ungefär. Han fick växla mellan högtempo och ett lite lufsigare hinderhoppartempo.
 
När vi var klara tog det väldigt kort tid att varva ner, vilket är ett gott tecken. Han är i ganska bra kondition, men jag funderar på att ta en vända till innan Örebro nästa helg.
 
En bild från SM kommer här :)
 
/Anna
 

Det luktar guld!

Efter dressyrdag nummer två på Ribersborg i Malmö kan vi konstatera att vi har en svensk på medaljplats! Det är ingen mindre än Ludwig Svennerstål som red ihop hela 74,93% (37,6 straff) med sin Shamwari 4 och därmed knep bronsplatsen efter dressyren. Före honom ligger veteranerna Michael Jung (Tyskland) och William Fox-Pitt (Storbritannien).
 
För de andra blev det lite blandade resultat. Malin Petersen hade lite trubbel och tilldelades 55,87%, 66,2 straff, och ligger näst sist. För Johan Lundin blev det tyvärr bara 61,47%, 57,8 straff tillsammans med unga Johnny Cash (den stora hästen är endast 10 år, vilket är ungt i fälttävlansvärlden).
 
Sara Algotsson-Ostholt ligger bra till inför terrängen - nämligen på sjätte plats - med Reality 39 efter en dressyr på 72,93, 40,8 straff med andra ord.
 
Sara och Ludwig rider ju i laget, vilket innebär en fortsatt silverplats för det svenska laget. Det luktar guld!
Ludde och Shamwari efter sin dressyr. OBS! Bilden lånad från tidningen ridsport's hemsida, alltså inte min!
 
Terrängen drar igång fem minuter över tio imorgon. Allt går att se på FEI TV!
 
/Anna

EM i fälttävlan - dressyrdag 1

Nu har 6 av Sveriges 10 EMekipage gjort sin dressyr på Ribersborg i Malmö. Resultaten är som följande:
 
Niklas Lindbäck/Mister Pooh 72,00%, 42 straff och andra plats
 
Frida Andersén/Herta 69,33%, 46 straff och femte plats
 
Anna Hassö/Clover 66,53% 50,2 straff och 13e plats
 
Linda Algotsson/La Fair 64,93%, 52,6 straff och 18e plats
 
Sandra Gustafsson/Top Select 63,47%, 54,8 straff och 22a plats
 
Dag Albert/Tubbet Rebel 60,39%, 58,6 straff och 28e plats
 
 
Frida och Niklas rider i laget, vilket gör att vi ligger på silver efter Tyskland, innan Storbritannien just nu. Imorgon startar
 
- Malin Petersen/Sofarsogood kl 10:02
- Johan Lundin/Johnny Cash kl 10:10
- Sara Algotsson-Ostholt/Reality 39 kl 11:22
- Ludwig Svennerstål/Shamwari 4 kl 15:52
 
där Sara och Ludde rider i laget.
 
Heja heja Sverige!
/Anna

Hoppträning 28/8!

Hej! 
 
Idag var det hoppträning som stod på schemat. Jag rider ju i tävlingsgruppen på ridskolan en gång i veckan. Det var gymnastikhoppning och han skötte sig jättefint! Lite pigg, men det får man vara! :) 
 
Igår var vi ute och skrittade, och vi träffade på en älg mitt ute i skogen! Och Prisse som är rädd för älgar skärrade upp sig så jag fick sitta av och gå där ifrån till fots med honom, haha! (Kanske inte det smartaste sättet att komma ifrån en älg... hehe) 
 
Annars på lördag så ska jag och Prisse vara med på någon uppvisning på föreningarnas dag nere i centrum! Hela laget ska visa upp sig och hoppa lite terränghinder osv vid svandammen så alla får se vilka vi är! 
 
Har tyvärr inga bilder från dagen, men lägger upp en söt bild på Prisse sålänge! 
 
 
Kram! /Patricia
 
 
 

Steg 1 - check!

Idag drog EM i fälttavlan igång på Ribersborg i Malmö med veterinärbesiktning! Alla gick igenom, förutom Tom McEwen(Storbritannien)s häst Diesel. Startlistor har publicerats på MCHS s hemsida. Ni hittar dem på http://malmoeventing.com/timetable-results/start-lists/ . Imorgon är Frida Andersén först ut av svenskarna i dressyren, följd av Dag Albert, Sandra Gustafsson, Anna Hassö, Niklas Lindbäck och Linda Algotsson.
 
Här är en bild på Tom McEwen och hans Diesel ( "Charlie") in action. OBS LÅNAD BILD
 
/Anna

Hoppträning 27/8

Igår var det hoppträning för Lotta Björe som gällde, nu när hon ska ha hoppgrupper hemma hos sig regelbundet ska jag försöka komma iväg en gång i veckan till att börja med.
 
I början av träningen var Fille lite tilltaggad men det dröjde inte länge innan jag fick en riktigt fin känsla och framför allt hade vi en bra kommunikation. Vi avslutade med en bana på 1 m -1.10. Det var första gången jag tränade för Lotta, så jag hade en del att ta in men allt hon sa kändes väldigt rätt. Vi hade en hel del fokus på markarbete i början vilket jag uppskattar, ingen hoppning utan dressyr ju... :)
 
För tredje gången - jag är rädd att ni får vänja er, för vi har ingen bra kamera och det är inte alltid jag får med mig en liten hästskötare/fotograf - kommer här bilder från mobilfilm :)
 
 
 
 
/Anna

Lag SM 2013

Hejsan! 
 
Har inte bloggat på ett tag pga. Lag SM, som har gått hur bra som helst! 
 
I år gick det ju i Tågarp, Skåne, så resan inleddes på torsdagen med en bilfärd på åtta timmar. Prisse åkte med kompisen Express och de skötte sig jättebra! Vi hade hästarna på tävlingsplatsen och bodde ca. 10 minuter där i från, så det var jätteskönt. 
 
Fredag, dag 1: Dressyr - 70,28% (44,5 straff)

Dressyren gick hur bra som helst. Stadig och lydig, dock så önskar jag ju alltid lite mer tryck inne på dressyrbanan, men då så var han faktist hyfsat framåt och det vart skillnader i längningar osv. Halterna vart perfekta (Fick en åtta på båda två!) och allt bara... Stämde! Fick en åtta på min sits också, vilket har aldrig hänt förr så jag var jättenöjd! 
Vi red programmet Lätt klass 2010.

Lite bilder från dressyren! 
 
Lördag, Banhoppning 85cm - 0 fel
 

Banhoppningen red jag tidigt, redan vid halv 9. Och Prisse verkade morgonpigg, för det var ex antal bocksprång efter sista hindret och på framridningen! 
Han var så fin! Nollade helt utan problem, bra in på alla hinder och inga problem någonstans. Har inte mycket mer att skriva om hoppningen, så här har ni en bild! (Den ända som inte blev suddig...)
 
Söndagen, Terrängprov P80 - 0 fel, 16 straff tid
 
Sedan efter två intensiva dagar så kom vi fram till tävlingens höjdpunkt - terrängen, och här låg jag dessutom i ledning individuellt! 
Jag startade terrängen redan 10 över 8 den morgonen, och Prisse var lika pigg som jag var nervös, vilket ledde till några dåliga språng på framridningen. Jag var nervös, det var garanterat den svåraste P80 jag ridit - med en banlängd på nästan 2 km och en optimaltid på ca 4 minuter. Jag har aldrig ridit en så lång terrängbana förut, och dessutom var den väldigt maxad. Men den var så fin, riktigt fina och inbjudande hinder! 
 
Prisse bjöd redan från början. Det ända var att han travade genom båda vattnen och stod stilla och tvekade innan sista vattnet (ner för kant), vilket ledde till tidsfel och pga. det så sjönk jag ned till en andraplats. Men det spelade ingen roll, för känslan jag hade genom hela terrängbanan var fantastisk! Så sjukt fin, tittade inte till på något hinder alls och allt bara.. flöt på! 
 
Bilder från terrängritten: 
 
 
Resten utav laget, som slutade på en åttonde plats: 
 
Rebecca Kristiansson, Sunny Surprise: 
 
Amanda Sternberg, Kulltorps Express:
 
Elise Arnberg, Lisa 1070:
 
 
Övriga bilder (Invigning, stallet osv.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så galet nöjd med helgen, det är nog den bästa tävling jag har utfört någonsin! 

Kram! / Patricia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilodagar

 
 
Hur mycket man än tränar får man inte resultat utan återhämtning. Så idag blev det vilodag för mig och hästarna! Jag gick i skolan mellan halv nio och halv fem med tunga ämnen och dessutom idrott där vi körde riktigt hårt.
 
Imorgon åker Fille och jag på träning för Lotta Björe för första gången, och på onsdag dressyrträning för Pia. På tal om dressyr red jag dressyr på Fille igår! Jag glömde sporrarna i lastbilen sist så jag fick stå ut utan dem, vilket gick förvånansvärt bra. Ibland just när jag skulle styra med skänkeln fick jag lite dålig reaktion men annars tycker jag att passet gick bra. jag höll honom i en typ av mitemellanform, där han är bekväm. Mamma filmade så ni får lite bilder från filmen med jättedålig kvalité (sorry att det händer igen!).
 
 
 
/Anna

Terrängträning Örebro 23/8 -13

Träning för Annki Andersén på Örebro FRKs terrängbana.


Terrängträning 23/8

Igår var Fille och jag som ni vet på terrängträning i Örebro. Det var bara jag, han och Annki (Annki Andersén) så jag slapp inte undan en gång! Annki valde att utsätta mig för ALLT vi inte har lätt för, det vill säga korta svängar i högervarv, nerhopp, vatten och smalhinder - helst allt på samma gång. Och vi klarade det! Vissa saker med möda, men dock :-) Vi hade problem med ett nedhopp i vatten med en större stock framför (ni ser på filmen sen) och en stock med en rejäl djuplandning i nedförsbacke. Det svåra för mig var att jag verkligen får kvitto på min sits: jag har lätt att lägga lite mer vikt i höger stigbygel och inte trampa ner hälarna/ut tårna tillräckligt särskilt i anridningen mot ett hinder (för att inte tala om hinder Fille "tittar" lite på). Om jag inte har sitsen på plats springer han förbi de här hindrena vilket han gjorde till en början igår. När jag skärpte till sitsen hoppade han, nästan stort faktiskt, så jag har verkligen en grym läromästare.
 
Kan berätta mer om sitsen man eftersträvar i terrängen i ett senare inlägg. Nu ska jag ta mig hem från stallet och ta det lugnt nu när jag har ridit Lady efter en dag som funktionär på hopptävlingarna på Sundbyholm!
 
 
/Anna

EM i Herning

Alltså, det här är ju trots allt en fälttävlansblogg så därför hade jag inte tänkt att blogga något om EM i Herning, och igår var jag fortfarande tveksam. Men alltså vi kan ju inte ignorera den stora festen! Efter mycket spänning tog Sverige lagbronset i hoppning igår. I laget red Henrik von Eckerman på Gotha FRH, Jens Fredricson på Lunatic, Angelica Augustsson på Mic Mac du Tillard och Rolf-Göran Bengtsson på Casall Ask. Det här är den första lagmedaljen på så oerhört länge att man bara MÅSTE skriva om det - ävenom ni säkert redan hört det flera gånger om.
 
Alla var överlyckliga, det finns så många härliga bilder från igår! Bjuder på några jag hittat (INTE mina alltså!)
 
 
Kom ihåg att än är det inte över! Det går att följa vad som händer lite överallt - tidningen ridsport, hippson och såklart SvRFs facebook- och hemsidor uppdateras löpande.
Men nu är vi ju på en fälttävlansblogg... Så ni kanske inte hör mer från mig, om det inte blir några medaljer förstås ;)
/Anna

Varför, Lady?

Större delen av min torsdag har gått. Tio över elva hade jag cyklat hem igen efter att ha ridit Lady och mockat och fixat foder åt henne och Fille. Jag hann till och med lata mig vid TVn EFTER att ha duschat, ätit lunch och rastat hundarna! Wow säger jag bara, all skola borde läggas på eftermiddag/kvällstid.
 
Lady och jag red i alla fall på stubben. Efter att ha tjafsat lite om vad det här med gas och broms betyder (jag tycker att hon vid tjugo års ålder borde veta, hon skyller på någon tillfällig typ av låt-mig-rejsa-demens) drog vi tvärs över åkern ett par gånger. Och jösses, kan den ponnyn springa! Jag kan garantera att det var minst 600 meter per minut, jag skulle satsa på åtminstone 650-700. En bil körde parallelt på vägen - där brukar man köra typ 40 km/h - och vi körde om den.
 
Lady, varför är du inte yngre, en gnutta spänstigare och lite hoppgladare? Hon hade varit Sveriges största stjärna med den här farten och sin hoppteknik. Wow.
 
 
/Anna

Lyckad träning?

Nu är det sovtime, även om jag börjar 13.50 imorgon (och gör hela hösten!) för jag är helt slut!
 
Dressyrträningen gick bra i alla fall, Fille gick skitfint. Men jag kunde inte vara helt nöjd för jag tycker inte om min sits haha! Och jag gör ändå inte mycket åt den efter som att sadeln jag använder nu (och gjort sen maj 2011) lyfter sig lite bak. Det är så jobbigt att ta tag i något när man känner att man inte har de bästa förutsättningarna, ellerhur?
 
Ingen film och inga bilder blev det... Ni får sitta och beundra en gammal goding istället, haha :)
 
 
 
Kram!/Anna

Dressyrträning coming up

Snart slutar jag skolan, min sista introduktionsdag, då sticker jag till stallet och gör i ordning för dressyrträning ikväll. Har vi tur kanske jag kan skrapa ihop en liten filmsnutt.
 
Kram!/Anna

Malmö city horse show

Det drar ihop sig för Malmö City Horse Show! tyvärr kan jag inte vara på plats i år, åhh vad önskar att jag kunde vara där!
 
Som de flesta kanske redan vet går EM för seniorer i fälttävlan på Ribersborg i Malmö den 29e augusti - 1a september i år med alla de svenska stjärnorna. De svenska ekipage som startar är:
 

Dag Albert-Tubber Rebel

Linda Algotsson-La Fair

Sara Algotsson Ostholt-Reality

Frida Andersén-Herta

Sandra Gustafsson-Top Select

Anna Hassö-Clover

Niklas Lindbäck-Mister Pooh/Cendrillon

Johan Lundin-Johnny Cash

Malin Petersen-Sofarsogood

Ludwig Svennerstål-Shamwari/King Bob

(Fetmarkerade är de ryttare som red OS i London i fiol)
 
Jag håller er uppdaterade, ni kan även gå in på malmoeventing.com som är MCHS egen hemsida där ni också kan få detaljer om biljetter!
 
OBS! Lånad bild
MCHS terrängbana byggs upp varje år och går i likhet med London-OS terrängbana på annars helt allmän mark. Och visst är det fint?
 
Ska ni till "Ribban" på EM?
 
/Anna

Dagens terrängträning!

Hejsan! 
 
Idag så var det då en träning för laget speciellt. Vi tränade på några linjer, vatten och allt möjligt för att känna igenom och kolla så att allt är bra! Vi hoppade lite trappa, nerhopp i vatten och lite blandade hinder på olika höjder för att kolla att allt gick bra, från diken till murar. Det gick bra, lite tvekan första gången ner i vattnet bara, men allt annat rullade på jättebra! 

Efter träningen var det till att mocka och släppa ut bara, sen nu så blir det film och sova inför första dagen i skolan imorgon! 
 
Någon bild från dagen! (Inte jättebra, men duger..) 
 
 
Kram Patricia! 
 

Tillfällig design

En annan design är på väg! Den här är alltså bara tillfällig för att ni ska slippa lida med standardteman!
 
/Anna och Patricia

Presentation - Prisse

 
Prisse, eller Sörängens Surprise föddes 2003. Han kom till oss januari 2012. Jag var 12 år gammal och uppbytet från 118 cm till en stor 148 var tufft, men man vande sig! 
Prisse är en renrasig New Forest, E: Stackarps Pablo UE: Horsemoses Charlie Brown. 
Eftersom att jag redan hade ögonen på vad jag ville, så började träningen inför tävlingssäsongen direkt. Den första tävlingen vi startade, en klubbtävling hemma i hoppning så tog jag i första klassen hem den blågula och i andra den blåa rosetten. Det var en riktigt bra start, och det bara fortsatte! 
På våran första fälttävlan red vi ihop 43,3 straff i dressyren, nollade hoppningen och terrängen och slutade på en förstaplats! 
Sen har det självklart gått mindre bra, men det kommer man inte undan. Det kommer både motvindar och medvindar, men det får man räkna med i den här sporten. 
Men vi har varit tillsammans i två år, och än så länge så har jag många ponnyår kvar. Så vi ska kämpa så långt vi kan!
 
 
¨'
 
 

Presentation - Patricia

 
Jag går under namnet Patricia Rodriguez Hallberg, 13 år som bor några mil söder om Stockholm i en stad kallad Nynäshamn med mina föräldrar och två bröder. Jag är alltså född 2000, den 28/3 för att vara exakt. 
Jag började rida nästan direkt. Jag började på ett litet ridlekis med små shettisar när jag var tre år gammal, och ett år senare när jag var fyra fick jag min första ponny, en vit B-ponny på 118 som heter Billy Boy. 
 
Billy lärde mig allt. Från att första året våga rida själv, till att starta små klubbtävlingar till sista året när vi vann LB hoppningar och startade och placerade oss i P80fälttävlan. Det var med Billy jag började med fälttävlan; En terrängträning och jag var helt fast.
 
Men, B-ponnyer växer man tyvärr ur och då kom Prisse, min nuvarande ponny sen 2012. Prisse har tidigare startad flertal P90 med placeringar, och var inkvalad till CNC*. Han gick även LB hoppning och LA:P1 dressyr. Med mig så har han startad P90 fälttävlan, LB+5 hoppning och LA dressyr. Annars är Prisse nog världens snällaste ponny! Han ska alltid gosa, och om man kliar honom så lägger han huvudet på ens axel och somnar! Dessutom är han riktigt pratglad! Gnäggar verkligen hela tiden. Det roliga är att han inte kan gnägga ordentligt, utan han har så ljus "röst" så att det bara blir som små pip! 
 
Tillsammans har vi tagit SM brons i lag 2012, placerat oss och vunnit flera P80.
 
 

Presentation - Fille

 
 
 
Cob Flight föddes 2001 på Irland. Han importerades av en tjej som sedan sålde honom vidare till familjen jag köpte honom av. De berättar att han just var inriden och skyggade för i stort sett allt när han kom. Storasystern i familjen tävlade honom i hoppning innan lillasystern tog över. Hon tävlade upp till LA hoppning och CNCP** fälttävlan.
 
Fille kom till oss den 19e mars 2011. Jag var då tretton år och hade bara ridit Lady i de lägsta lokala dressyr- och hoppklasserna med mindre lyckade resultat (glad var jag för det!). Jag drömde om att bli en duktig fälttävlansryttare och hade lyckats övertala min föräldrar om att det var en fälttävlansponny vi skulle ha. De gick med på det för att de tyckte att en allsidig ponny lät mycket bättre än att jag skulle tvingas specialisera mig i så tidig ålder. Fille och jag klickade direkt och han började plocka rosetter åt mig redan från början. Vi var med i division tre hopp- och dressyrlag. Vår första LD hoppning blev en nolla och blågul, vår första LC dressyr blev 69% och en blå. I maj samma år red jag min första p70 fälttävlan som resulterade i en blå rosett. Det året tog vi även guld i DM upp till 13 år i fälttävlan.
 
...Och på den vägen är det. Fille och jag har gått igenom tuffa motgångar vi också, men tack vare hans fantastiska inställning och hjärta av guld har vi kommit långt. Han är den käraste, vänligaste ponnyn jag vet och han ställer alltid upp och gör saker han inte tror han kan (annars hade han aldrig kommit till nationell FEI dressyr). Om jag tabbar mig räddar han situationen utan att blinka. Ber jag honom hoppa, hoppar han. Ibland ser man skymten av den försiktiga och lättskrämda Fille som han en gång var, men han låter sig alltid övertalas med tålamod och respekt.
 
Fille tycker mycket om folk och andra hästar/djur och vill gärna nosa/klia/gosa med allt och alla. Han stormtrivs i sin box bredvid foderkammaren där massvis av människor passerar dagligen och ger honom en liten klapp när han tittar ut (vilket han alltid gör så till vida att han inte har mat i boxen, då är en matglad ponny mycket upptagen :) )
 
 

Presentation - Lady

Mooretown Lady Jane föddes på Irland 1993 och kom till Sverige i slutet på 90-talet. Hon bodde hos två familjer innan hon kom till oss den 19e december 2007. Jag var då nio år, närmade mig tio och hade ridit på ridskola i nästan fem år. Lady gick raka vägen från tävlingsponny på full speed till läromästare/skogsmulle vilket var en acklimatisering som tog en stund. Jag och Lady hade jätteroligt och det dröjde inte länge innan jag ville börja tävla. Jag hade hört om att hon gått fälttävlan förr och det var fälttävlan jag drömde om. Vi red en del klubbtävlingar och i slutet av 2009 red jag min första lokala tävling på henne (dressyr). Vi kom runt med två felridningar och jag med ett lyckligt leende.
 
Nästan ända sen jag fick Lady har hoppningen varit lite on/off. Jag tyckte det var jätteroligt men ville inte att det skulle gå så fort som Lady ville. Jag tror att jag genom att ta ner farten tog fram en gammal osäkerhet i Lady och hon har sen dess stannat till och från på hinder. Därför blev Ladys och min hoppkarriär aldrig så framstående, vi stannade ut oss med jämna mellanrum och vilket barn som helst tröttnar ju på den besvikelsen. Så det slutade med att Lady och jag tävlade mest dressyr under våra "tävlingsår", hennes små trippiga gångarter till trots. Vi plockade aldrig hem annat än deltagarrosetter men jag var lika glad för det.
 
Lady var trots allt aldrig köpt som en tävlingsponny utan som en bästa kompis, och det har hon verkligen varit - och är såklart fortfarande. Nu tävlar Lady inte längre men jag vill fortfarande åka ut på någon lokal dressyrtävling när jag får tid över för att hon är en så rolig tävlingskompis. Hon är fortfarande i träning, men gör bara sånt hon tycker är roligt (vilket innefattar hoppa små hinder i hög fart, bland det bästa hon vet). Hon är den tryggaste ponnyn jag någonsin träffat och jag skulle aldrig kunnat ha en bättre förstaponny. Hon har aldrig under de knappa 6 åren jag haft henne så mycket som funderat på att bocka eller kasta av mig, hon låter sig aldrig skrämmas och hon är oerhört lyhörd och glad.
 
Det var med Lady jag red min första fälttävlan, en så kallad startfälttävlan om ligger på väldigt låga höjder. Hon bar mig runt banorna och jag kunde inte sluta le. Det kan jag aldrig när jag tänker på min fina Lady.
 
 

Presentation - Anna

Mitt namn är Anna Kallings Larsson och jag går första året på naturvetenskapsprogrammet på Rinmangymnasiet i Eskilstuna där jag bor med föräldrar och två hundar. Jag har tidigare bloggat på hagbyponnyer och så min egen annakallingslarsson.blogg.se. Jag är född 1998 (jag går ett år före för er som började räkna matten och blev förvirrade ;) ) och har alltid älskat djur. Jag gick fem år på ridskola i Kungsör där jag växte upp (från det att jag var fem till tio år) och strax innan jag fyllde tio fick jag min första ponny, Lady. Lady lärde mig otroligt mycket, inte bara om ridning utan också om att hantera mot- och medgångar. Så länge jag kan minnas har jag drömt om att rida fälttävlan, och med Lady fick jag prova på en startfälttävlan när jag var tolv. Då var jag fast. Eftersom att Lady åldrats och tröttnat på högre höjder köptes min nuvarande tävlingsponny Cob Flight som kom till oss i mars 2011.
 
Fille har lärt upp mig från lägsta möjliga nivå i fälttävlan hela vägen till SM i CCNP* klass. Fille och jag har i skrivande stund startat upp till nationell FEI dressyr, elit CCNP* fätltävlan och regional LB hoppning med många meriter på vägen. Vi blev bland annat distriktsmästare i fälttävlan 2011, tog DM-brons i dressyr 2012 och var med och tog SM-brons i lag i fälttävlan 2012.
 
Vill du läsa mer om Fille klicka här
Vill du läsa mer om Lady klicka här
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen!

Kul att du hittade hit! Vi håller på att starta upp bloggen samtidigt som du läser det här, snart är vi igång och bloggar!
 
Kram!/Anna och Patricia